Inscripcions obertes al Curs d’Oratòria a Granollers, Terrassa i Sabadell

18719101_m

*Curs homologat com a formació contínua en mediació*

Programem el Curs d’Oratòria en Català a les seus de Granollers, Terrassa i Sabadell durant el mes de novembre. El curs té com a objectiu adquirir més seguretat i fluïdesa en l’ús del català, practicar alguns dels secrets fonamentals de l’oratòria clàssica i combinar-los amb tècniques avançades de comunicació moderna. El curs dura unes 15 hores i es distribueix en 3 sessions de cinc hores cada una.

Recordem que aquest curs està homologat com a formació continuada en mediació: les 15 h del curs es reconeixen com a formació continuada per als advocats i advocades mediadors que vulguin romandre inscrits al Registre Públic de Mediadors.

  • Lloc: en principi es farà un sessió al Col·legi d’Advocats de Granollers, una al de Terrassa i l’altra a Sabadell, però queda subjecte al nombre d’inscripcions que hi hagi.
  • Durada: 15 hores
  • Dates: 3, 10 i 17 de novembre
  • Hora: de 15 a 20 h (3 sessions de 5 hores cadascuna)
  • Preu: 148 €
  • Per a més informació i inscripcions: Col·legi d’Advocats de Terrassa (937 801 366), Col·legi d’Advocats de Sabadell (937 265 355) o Col·legi d’Advocats de Granollers (938 792 603).

Aquest curs forma part del Pla de Treball que el Consell de l’Advocacia Catalana té signat amb la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de fomentar la llengua catalana en l’àmbit jurídic, i es programarà a totes les seus dels col·legis d’advocats de Catalunya. Truqueu al vostre col·legi per a més informació.

Related Articles

Back to top button