Home / Articles Butlletí / 750è aniversari de la implantació del català als tribunals de l’antic Regne de València

750è aniversari de la implantació del català als tribunals de l’antic Regne de València

article_catalàLa revista El Temps va publicar el passat mes de juliol un article molt interessant amb motiu de la commemoració del 750è aniversari de la implantació del català com a llengua oficial dels tribunals de l’antic Regne de València. L’efemèride ens recorda que a hores d’ara la llengua dels valencians continua sent marginal en l’àmbit judicial. Consulteu l’article complet.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca