Home / Articles Butlletí / Tocs de llengua: butlletí informatiu de Política Lingüística

Tocs de llengua: butlletí informatiu de Política Lingüística

tocs_de_llenguaA partir d’ara la Direcció General de Política Lingüística informarà de totes les seves activitats per mitjà de Tocs de llengua, el butlletí informatiu que substitueix l’antic Flaixos d’actualitat. Accediu al primer butlletí.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca