Home / Articles Butlletí / Altressí per tramitar en català

Altressí per tramitar en català

Recordeu que teniu a la vostra disposició l’altressí per sol·licitar que la notificació dels escrits es faci en català. Us el podeu baixar des de l’apartat de Dret Lingüístic de la nostra pàgina web en un format completament editable que permet copiar-lo i enganxar-lo a la vostra demanda.

D’acord amb la Llei 1/1198, de 7 de gener, de política lingüística, tothom qui ho sol·liciti pot rebre en la llengua oficial demanada les testimoniances de les sentències i els actes resolutoris que l’afecten, sense retards per raó de llengua.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca