Home / Articles Butlletí / Enquesta d’usos lingüístics de la població 2013

Enquesta d’usos lingüístics de la població 2013

Els usos lingüístics de la població de Catalunya. Principals resEl passat 20 de juny el Govern de la Generalitat va presentar els principals resultats de l’Enquesta d’usos lingüístics de la població, l’estudi més important que es porta a terme sobre l’ús de la llengua, de caràcter quinquennal, que en aquesta ocasió s’ha basat en una mostra teòrica de gairebé 7.500 individus. Més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca