Home / Articles Butlletí / Una magistrada de Granollers considera que l’ús del català és una nosa

Una magistrada de Granollers considera que l’ús del català és una nosa

milletLa jutgessa Elisa Martí Vilache, del Jutjat de Primera Instància número 2 de Granollers, aprofita una sentència en un procediment de divorci contenciós per expressar que el català obstaculitza la justícia: “El fet que s’haguessin de traduir totes les resolucions causaria un retard en la seva tramitació”. Aquesta desafortunada afirmació, que es va produir el 25 de març passat de la mà d’aquesta funcionaria pública que ha de defensar els drets dels ciutadans, posa una trava més a l’ús normal de la llengua pròpia de Catalunya en l’àmbit judicial. Martí Vilache va arribar a Granollers el 2010 per mitjà del quart torn després de treballar com a secretaria judicial a Madrid.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca