Home / Articles Butlletí / Neix iQuiosc.cat: el primer quiosc digital de premsa en català

Neix iQuiosc.cat: el primer quiosc digital de premsa en català

quiosccatAPPEC i dues associacions més uneixen forces per llançar iQuiosc.cat, una plataforma digital en què no només es poden consultar revistes i diaris, sinó també llibres i subscripcions en bloc a les diferents publicacions que llegeixi una família.

iQuiosc.cat aplega més d’un centenar de publicacions periòdiques, que es poden llegir directament a l’ordinador, a l’iPhone o l’iPad. El seu catàleg inclou publicacions tan variades com El Punt Avui, Cuina, Serra d’Or, Time Out Barcelona, Sàpiens i Enderrock, entre altres.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca