Home / Articles Butlletí / Actes de celebració del 15è aniversari del CUSC

Actes de celebració del 15è aniversari del CUSC

Enguany se celebra el 15è aniversari del Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona i el 10è aniversari de la creació de la revista Llengua, Societat i Comunicació. Amb aquest motiu, el CUSC ha programat un cicle d’actes que tindran lloc durant la setmana del 5 al 9 de maig i que tenen com a objectiu posar a l’abast de la comunitat universitària i de la societat la recerca que es duu a terme a la Universitat de Barcelona en els àmbits de la sociolingüística i la comunicació.

Conferències programades:

  • 5 de maig: “La sociolingüística catalana vista des d’altres tradicions”
  • 7 de maig: “Transferint coneixement: com expliquem la situació sociolingüística catalana al món”
  • 8 de maig: “Eleccions europees: les propostes sobre llengües”
  • 9 de maig: “Contribucions del CUSC a la recerca en sociolingüística”

Més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca