Actes de celebració del 15è aniversari del CUSC

Enguany se celebra el 15è aniversari del Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona i el 10è aniversari de la creació de la revista Llengua, Societat i Comunicació. Amb aquest motiu, el CUSC ha programat un cicle d’actes que tindran lloc durant la setmana del 5 al 9 de maig i que tenen com a objectiu posar a l’abast de la comunitat universitària i de la societat la recerca que es duu a terme a la Universitat de Barcelona en els àmbits de la sociolingüística i la comunicació.

Conferències programades:

  • 5 de maig: “La sociolingüística catalana vista des d’altres tradicions”
  • 7 de maig: “Transferint coneixement: com expliquem la situació sociolingüística catalana al món”
  • 8 de maig: “Eleccions europees: les propostes sobre llengües”
  • 9 de maig: “Contribucions del CUSC a la recerca en sociolingüística”

Més informació

Related Articles

Back to top button