Home / Articles Butlletí / Curs de metodologia i estadística a la Universitat de Barcelona

Curs de metodologia i estadística a la Universitat de Barcelona

curs_estadisticaDates: del 12 de maig al 16 de juny
Hores: 40 h

El curs de metodologia i estadística vinculat al Màster en assessorament lingüístic, gestió del multilingüisme i serveis editorials (ALGMSE), aporta formació tècnica i metodològica especialitzada a graduats, estudiants de grau i de màster en el camp de les filologies, la lingüística i les humanitats. El període d’inscripció és del 29 d’abril al 9 de maig. Més informació.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca