Home / Articles Butlletí / El Consell de Mallorca reedita la col·lecció “Sostenibilitat lingüística”

El Consell de Mallorca reedita la col·lecció “Sostenibilitat lingüística”

consell MallorcaEl Servei de Normalització Lingüística del Consell de Mallorca reedita la col·lecció “Sostenibilitat lingüística”, que inclou algunes millores respecte de la primera edició de l’any 2010. Els vuit fullets que formen la col·lecció conviden a adoptar actituds lingüístiques favorables a l’ús de la nostra llengua en les diferents activitats de la vida diària, per mitjà de consells pràctics i reflexions sobre la manera com es gestionen diverses situacions de contacte lingüístic. Aquest material es farà arribar a centres d’educació secundària, a punts i centres d’autoaprenentatge i a centres de primària.

Us el podeu descarregar al web del Servei de Normalització.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca