Home / Articles Butlletí / XIX Jornada de Sociolingüística d’Alcoi 2014: tenim una llengua invisible?

XIX Jornada de Sociolingüística d’Alcoi 2014: tenim una llengua invisible?

Lloc: Campus d’Alcoi (Universitat Politècnica de València)
Dia: 29 de març de 2014
Enllaç al programa

L’objectiu de la XIX Jornada de Sociolingüística d’Alcoi és analitzar i debatre sobre l’ús del valencià en els àmbits on encara no ha accedit amb certa normalitat o és clarament insuficient, com poden ser els següents: la justícia, els registres de la propietat, les notaries i els cossos de seguretat (guàrdia civil, policia nacional, exèrcit), entre altres, i entre els quals es pot incloure l’absència de mitjans de comunicació autonòmics arran del tancament recent de la RTVV.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca