Home / Articles Butlletí / Simposi Internacional sobre l’Ensenyament del Català

Simposi Internacional sobre l’Ensenyament del Català

Lloc: Universitat de Vic
Dia: 4 i 5 d’abril
Enllaç al programa

El Simposi Internacional sobre l’Ensenyament del Català té com a objectiu conèixer la situació actual de l’ensenyament del català en els diferents nivells educatius i als diferents territoris de parla catalana, i intercanviar tota mena de recerques i d’experiències vinculades a l’ensenyament i aprenentatge de la llengua catalana.

<p

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca