Home / Drets Humans / Felicitat ciutadana i Desenvolupament Sostenible

Felicitat ciutadana i Desenvolupament Sostenible

En commemoració del Dia Internacional de la Felicitat, l’Associació de les Nacions Unides a Espanya us convida a la conferencia – taller: “Felicitat Ciutadania i Desenvolupament Sostenible” que tindrà lloc el 20 de març a la Sala Plató del Pati Manning (C/Montalegre, 7, Barcelona), de 17h a 20h. El Taller tractarà els temes de la felicitat com a dret humà, el dret i la felicitat i la intel·ligència emocional per a la vida ciutadana.

Felicitat Ciutadania i Desenvolupament Sostenible

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca