Home / Sin categoría / El president del Consell, Miquel Sàmper, a la taula rodona sobre el projecte de Llei de Demarcació i Planta Judicial organitzada per l’ICAB

El president del Consell, Miquel Sàmper, a la taula rodona sobre el projecte de Llei de Demarcació i Planta Judicial organitzada per l’ICAB

620x330

El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Miquel Sàmper, va participar el passat dimarts 4 de febrer a la taula rodona organitzada per l’ICAB sobre el projecte de llei de nova planta judicial. Presentada per la vicedegana de l’ICAB, Rosa M. Barberà, i moderada pel vicepresident emèrit del Tribunal Constitucional, Eugeni Gay, va comptar amb la participació del president de la Comissió redactora de l’avantprojecte, Antonio Dorado; el magistrat del Tribunal Suprem Luis María Díez-Picazo i el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Miguel Àngel Gimeno.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca