Home / El Consell informa / e-Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (Octubre 2013)

e-Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (Octubre 2013)

Ja teniu a la vostra disposició l’e-Butlletí de notícies que correspon al mes d’octubre. Va carregat de notícies: Ses Illes es bolca per defensar la llengua catalana; el Tribunal Constitucional admet el recurs en contra del LAPAO; i ja podeu consultar el núm. 46 de la Revista Catalana de Dret Pública, entre moltes altres novetats.

No us oblideu de consultar el web del mes: www.endrets.cat, un lloc web ideal per a advocats lletraferits i amants de lectura que volen combinar la cultura amb l’excursionisme.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca