Home / Sin categoría / Col·legi d’Advocats de Girona

Col·legi d’Advocats de Girona

El proper divendres 19 de gener de 2018 l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Girona celebrarà la Jornada “MEDIACIÓ I PRÀCTIQUES COL·LABORATIVES”, que tindrà lloc a la Seu Col·legial (Pl. Vicens Vives, 4 de Girona). Aquesta jornada gratuïta, constarà de diferents ponències i tallers té com a objectiu ser un reflex de la realitat en el món de la mediació, fent una anàlisis de la metodologia que s’està implementant, anant més enllà del propi procediment.

Programa Jornada “MEDIACIÓ I PRÀCTIQUES COL·LABORATIVES” Butlleta d’inscripció Nota de premsa dia europeu de la mediació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca