Home / Sin categoría / Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

 

La Comissió d’Advocats/des de Mediadors/es de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza la Jornada gratuïta,  “L’advocat de part (o d’acompanyament) en els processos de mediació”, que tindrà lloc el dia 19 de gener de 2018 a la 8a planta de la Seu Col·legial (Carrer Mallorca núm. 283)

 

Programa i inscripcions

 

 

 

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca