Home / Sin categoría / Col·legi d’Advocats de Terrassa

Col·legi d’Advocats de Terrassa

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa organitza juntament amb la Cambra de la Propietat Urbana de Terrassa i Comarca  la Conferència-Col·loqui “La resolució de conflictes en la propietat urbana: judici o mediació?”.  Aquesta conferència gratuïta tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Cambra de la Propietat (Carrer Arquímedes 267 de Terrassa)

Programa Conferència-Col·loqui

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca