Col·legi Advocats de Mataró

Us informem que durant la setmana del 15 al 21 de gener de 2018, la Comissió de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró organitza diversos actes amb motiu del Dia Europeu de la Mediació, coincidint amb l’aniversari de l’aprovació pel Comitè de Ministres del Consell d’Europa, el 21 de gener de 1998, de la 1a Recomanació nº. 98, sobre mediació familiar.

A continuació us detallem les activitats programades per aquest any per si són del vostre interès:


De dilluns dia 15 a dijous dia 18, sessions informatives de mediació realitzades per mediadors voluntaris del Col·legi i dirigides a advocats/des no mediadors, per donar a conèixer la mediació i els seus avantatges.

Els lletrats que hi tinguin interès hauran de sol·licitar dia i hora per la sessió, amb antelació suficient a la data interessada per tal d’organitzar l’agenda dels mediadors informants.

informació sessions informatives sim per advocats/des


Dimarts dia 16, en horari de 11h a 13h, a la Sala d’Actes del Col·legi, taller sobre mediació internacional, “Mediació en casos de família internacional”, amb una exposició dels textos legals que impulsen la mediació en procediments judicials, seguit d’un cas pràctic amb participació dels assistents. L’activitat anirà a càrrec de l’advocada i mediadora, especialitzada en dret internacional, Sra. Anna Maria Vidal i Cardona.

El taller pretén treballar de manera pràctica, el recurs a la mediació en casos de família internacional, en temes on hi ha present elements de mobilitat dels membres familiars i possibles casos de sostracció internacional i, per utilitzar-la com a gestió de l’especial complexitat d’aquests casos.

Es lliurarà certificació d’assistència acreditant pels mediadors, 2 hores de formació continuada.

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

informació Taller de Mediació en casos de família internacional


Divendres dia 19, en horari de 11h a 14h, a la Sala d’Actes del Col·legi i dins els actes d’Educar en Mediació que porta anualment a terme l’ICAMAT, es realitzarà una mediació simulada a càrrec de mediadors de l’ICAMAT i dirigida a estudiants de batxillerat de l’Escola FRETA de Mataró.

informació educar en mediació (mediació simulada)

El divendres dia 19 i en horari de 9h a 14h, també hi haurà instal·lada a la planta baixa de l’edifici judicial, oficina SOM, una taula informativa oberta al públic en general, oferint informació sobre el procediment de mediació i on es podran tramitar sol·licituds sense necessitat de demanar cita prèvia.

informació sessions informatives sim sense cita prèvia

Related Articles

Back to top button