Vídeo i materials. Webinar inaugural del programa InMediació 2024. Noves eines per a la gestió del conflicte

 


Aquest Webinar serà la primera de les activitats que s’emmarquen dins del Programa In-Mediació 2024, que com veureu és un Programa molt divers i professionalment enriquidor.

Aquest any el Programa estarà centrat en la formació i en el coneixement d’altres vies per l’abordatge consensual del conflicte i va adreçat a totes les persones dedicades a l’advocacia i a la mediació, tenint en compte, especialment, l’impacte que pot tenir l’esperada  aprovació de la reforma processal i el requisit de procedibilitat respecte als Mètodes Adequats de Solució de Controvèrsies (MASC) que inclou el nou “Projecte de Llei Orgànica de Mesures d’Eficiència Processal del Servei Públic de Justícia i d’accions col·lectives per a la protecció i defensa dels drets i interessos dels consumidors i usuaris”.

Les  cinc activitats previstes dins del Programa In-Mediació 2024 són les següents:

  • El primer Webinar inaugural: “Noves eines per a la gestió mediadora” del dia 17 de juny de 2024
Accés al vídeo gratuït del Webinar inaugural

  • Jornada Formativa sobre Dret Col·laboratiu: “El Dret Col·laboratiu: una nova perspectiva en l’aplicació del Dret”. Aquesta Jornada tindrà lloc a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona el dia 11 de juliol i comptarà amb ponents molt reconeguts, tan d’àmbit nacional com internacional. Es desenvoluparà durant el matí i la tarda a través de diverses taules i la posada en escena d’un cas pràctic real per tal de poder visualitzar l’interès, les característiques principals del seu funcionament i els avantatges d’aquesta nova metodologia de l’àmbit del Dret.
Conclusions de la jornada Internacional sobre el Dret Col·laboratiu

  • La FIRA dels ADR a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona el dia 3 d’octubre. Donat l’èxit que va tenir la primera Fira de l’any passat, aquest any es durà a terme la Segona Fira dels ADR amb noves accions i diferents actes vinculats al seu desenvolupament i consolidació.  La FIRA  és un acte interactiu, participatiu i obert que permetrà compartir el punt de vista de diferents experts i institucions sobre els Mètodes Adequats de Solució de Controvèrsies, la seva funcionalitat i la seva utilitat per a l’advocacia i per a les persones mediadores, en un espai de celebració obert a tots els professionals i col·lectius vinculats als ADR.
  • El IV Congrés de l’Advocacia Catalana que tindrà lloc a Lleida els dies 28 i 29 de novembre en el que el Programa InMediació comptarà amb 4 Taules per abordar els ADR i la seva utilitat per a la ciutadania i pels professionals de l’Advocacia. Les diverses intervencions ens ajudaran a conèixer la mecànica d’aplicació dels diferents mètodes que menciona el nou Projecte de Llei i  a comprendre millor com  es poden posar en pràctica i els beneficis que poden aportar en la gestió dels conflictes.
  • El Webinar de Clausura del Programa In-Mediació 2024 del 12 de desembre en el que, a més d’abordar una temàtica d’interès per als professionals de l’advocacia en les seves diverses vessants, entre les que es troba la vessant mediadora, es farà un balanç de les cinc activitats realitzades i la seva repercussió a tots els nivells.

Homologació: Aquesta formació està homologada amb dues hores de formació continuada en Mediació pel Centre de Mediació de Catalunya.

Nota informativa:

  • Visualització en directe: Per poder sol·licitar el certificat d’una hora i mitja de formació en Mediació s’ha d’enviar un correu amb el vostre nom i cognoms a comunicacions@cicac.cat i comprovarem la vostra assistència en directe
  • Visualització en diferit: Per poder sol·licitar el certificat d’una hora i mitja de formació en Mediació és obligatori la seva visualització mitjançant la nostra Plataforma Formativa, clicant aquí.

Amb el suport:

 

 

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button