Vídeo i material. WbinCICAC: La problemàtica dels immobles destinats a cultius il·legals. Respostes jurídiques

Línia


Aquest Consell de l’Advocacia Catalana, organitza el proper dimarts 2 de juliol a les 16 hores,  un WbinCICAC sobre la problemàtica dels immobles destinats a cultius il·legals. Respostes jurídiques.

Accés material ponent Pablo Feu


La presentació anirà a càrrec de: l’Excma. Sra. Marta Martinez i Gellida. presidenta d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’ICAA Tortosa i de l’Excma. Sra. Carmen Oriol, presidenta de la comissió de Formació d’aquet Consell i degana de l’ICA Terrassa.

La Sra. Cristina Vallejo, s’encarregarà de la moderació i cloenda del mateix WbinCICAC.

L’equip de conferenciants està conformat, per:

  • Sr. Albert Llena Portell. MMEE, cap de l’àrea central d’anàlisi de la criminalitat. Temàtica a tractar: Anàlisi de la situació actual.
  • Sra. Anna Comella Munmany. Ajuntament del Prat de Llobregat, Coordinadora de Polítiques d’Urbanisme i habitatge. Temàtica a tractar: Incidència en la vida dels veïns i del  municipi de l’Ajuntament del Prat de Llobregat
  • Sr. Pablo Feu Fontaiña. Advocat expert. Temàtiques a tractar: Respostes jurídiques
  • Excm. Sr. Diego Álvarez de Juan, Jutge Degà de Reus

Data: 2 de juliol de 2024

Hora: 16 hores

Format: Línia

Preu: Gratuït


 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button