Seguiu en línia la XV Jornada sobre l’Ús del Català a la Justícia

El proper divendres 15 de març la Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana organitza la XV Jornada sobre l’Ús del Catala a la Justícia, que tindrà com a objectius abordar els impactes econòmics de les polítiques lingüístiques de foment del català i debatre sobre l’adequació de mesures de foment, en concret, les que impliquin complements econòmics, com el Pla de foment del català al Torn d’Ofici que s’està duent a terme a l’actualitat i que implica un complement econòmic de 25 euros per a tots els advocats i advocades que presentin escrits en català.

  • Hora: de 10 a 14 h
  • Lloc: Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa
  • Modalitat: presencial i en línia
  • Inscripcions: S’han exhaurit les places per assistir presencialment a la jornada. Inscriviu-vos aquí per seguir-la en línia.

La jornada s’organitza en col·laboració amb el Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa i amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

PROGRAMA

 

Related Articles

Back to top button