Lídia Condal i Martí Batllori reben el reconeixement de l’advocacia catalana i espanyola

Condal va ser guardonada amb la Creu de l'Advocacia Catalana i Batllori rep la medalla al mèrit de l'advocacia

La presidenta emèrita del Consell de l’Advocacia Catalana i exdegana del Col·legi de Granollers-Vallès Oriental, Lídia Condal, ha estat guardonada amb la Creu de l’Advocacia Catalana. El reconeixement es va lliurar el dia 1 de desembre en el transcurs de la celebració de la XVI Jornada de les Juntes de Govern, coincidint amb la commemoració del 40è aniversari del Consell de l’Advocacia Catalana. La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart, la presidenta del Consell i degana del col·legi de Reus, Encarna Orduna, i el degà del Col·legi de Granollers, Joan Martínez, van presidir el lliurament.

En el mateix acte també es va entregar la medalla al mèrit en el servei de l’advocacia, atorgat pel Consejo General de la Abogacía Española, a l’advocat gironí, Martí Batllori. El lliurament va anar a càrrec de la presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, Encarna Orduna, el degà del Col·legi de Barcelona, Jesús Sánchez, i el degà del Col·legi de Girona, Albert Sierra.

 

Barcelona, 1 de desembre de 2023

Related Articles

Back to top button