Curs de Mediació 2023-2024

 

El Consell de l’Advocacia Catalana organitza el Curs de Mediació 2023-2024 del 21 d’octubre de 2023 fins al 17 de juny de 2024

L’objectiu d’aquest curs és formar professionals en els coneixements tant teòrics com pràctics necessaris per poder exercir de mediador civil i familiar.

Us informem dels  requisits que exigeix la normativa per a la inscripció als registres de persones mediadores del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.

Per tal d’obtenir el certificat habilitador cal complir el 80% d’assistència a tot el curs, seguir l’avaluació contínua i presentar una activitat avaluadora final.

Amb l’obtenció del certificat del curs es compleix el requisit de formació que determina la Llei 15/2009, de 22 de juliol, de mediació en l’àmbit privat, i el Decret 135/2012, de 23 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei de mediació. Per tant, aquest curs, habilitarà per inscriure’s al Registre de mediadors familiars.


Modalitat:

En línia:

Mitjançant la plataforma digital ZOOM i la nostra Plataforma Formativa

Presencial:

Hi ha sessions programades en format presencial amb assistència obligatòria durant tot el curs.

Videoconferència:

  • Amb l’objectiu de confirmar les assistències, és OBLIGATORI que us connecteu a les sessions en DIRECTE (amb càmera i micròfon).
  • En cas que en alguna sessió no pugueu connectar-vos hi haurà la possibilitat de visualitzar-la en diferit, prèvia justificació, mitjançant correu electrònic adreçat a formacio@cicac.cat.
  • Per defecte, si utilitzeu una tauleta, smartphone o ordinador portàtil hauríeu de tenir incorporat tant la càmera com el micròfon. En cas d’utilitzar un ordinador de taula s’hauria de connectar una càmera i un micròfon extern.
  • És requisit que, durant la sessió formativa, l’alumnat tingui activada la seva càmera.


Requisits:

Per poder inscriure’s en l’itinerari de la part de mediació civil (curs d’adaptació), cal haver cursat amb anterioritat la part general.

Per poder inscriure’s només en l’itinerari de la part general, cal haver cursat amb anterioritat la part de mediació civil o la part de mediació familiar.


Preu:

Itinerari 1. Curs de Mediació complet (general + familiar + civil): 1.900 €

Itinerari 2. Curs de Mediació familiar (general + familiar): 1.450 €

Itinerari 3. Curs de Mediació civil (general + civil): 1.450 €

Itinerari 4. Curs de Mediació civil: 850 €


Preinscripció:

Període de preinscripció: del 13 de juliol al 15 d’octubre de 2023.

Import de la preinscripció: 150 €

Per poder inscriure’s al Curs de Mediació 2023-2024, cal formalitzar la preinscripció enviant la Butlleta de preinscripció. Cal emplenar-la degudament i enviar-la per e-mail a formacio@cicac.cat , juntament amb el justificant bancari del pagament de la preinscripció.

El pagament s’ha de realitzar al següent compte corrent: IBAN: ES45 3183 0803 1620 0118 7927, amb el concepte “PREINSCRIPCIÓ MEDIACIÓ + nom i cognoms de la persona inscrita.

Una persona es considerarà preinscrita en el moment en què el CICAC hagi rebut per e-mail (formacio@cicac.cat) la butlleta de preinscripció degudament emplenada, acompanyada del justificant bancari de pagament.


Butlleta de preinscripció Programa i inscripcions

 

Related Articles

Back to top button