Vídeo i materials. WbinCICAC: Protocol de classificació inicial en medi obert (CIMO) en centres penitenciaris

Línia

Accés als materials

Aquest webinar es centrarà en explicar el Protocol de classificació inicial en medi obert (CIMO) amb la finalitat de facilitar que les persones internes en centres penitenciaris que en poden tenir dret puguin entrar en aquest programa amb l’objectiu d’afavorir la continuïtat del procés d’integració social d’aquelles persones que han estabilitzat la seva vida després del delicte. En aquest webinar s’explicarà a qui es pot aplicar aquestes mesures, quins són els criteris d’admissió i d’exclusió.La benvinguda anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Marta Martínez i Gellida, presidenta d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa.

Modera l’Excma. Sra. Eulàlia Barros Navinés, presidenta de la subcomissió de penitenciari d’aquest Consell i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell.

Ponents:

  • Sra. Rosa Maria Martínez Casado, Cap de Servei de Medi Obert- Cap del servei de medi obert i serveis socials. Subdirecció General de Programes de Rehabilitació i Sanitat Direcció General d’afers penitenciaris
  • Sra. Paola Berta, advocada membre de la Subcomissió de dret penitenciari del CICAC

Clausura la vicepresidenta de la subcomissió de penitenciari d’aquest Consell i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, l’Excma. Sra. Estela Martín Urbano.


Data: 14 de maig de 2024

Hora: 16 hores

Format: Línia

Preu: Gratuït


 

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció.

Related Articles

Back to top button