L’Advocacia de l’Arc de la Mediterrània demana la immediata execució del Corredor Mediterrani

Han aprovat un manifest recordant que és una infraestructura imprescindible per l’economia, la cooperació i les relacions jurídiques entre els territoris

Els Consells i Col·legis d’Advocats de l’Arc de la Mediterrània han aprovat avui un manifest unitari per demanar la “immediata execució” del Corredor Mediterrani i reclamant que el govern de l’Estat destini la dotació pressupostària necessària per completar aquesta infraestructura “vertebradora dels territoris que travessa”. L’acord s’ha pres durant una trobada que s’ha fet avui en el marc del XIII Congrés de l’Advocacia Espanyola que es celebra fins demà divendres en el centre de convencions de Port Aventura, a Salou.

“El desenvolupament del corredor ha de permetre una mobilitat més sostenible i una millora de la competitivitat de les empreses de l’arc de la  Mediterrània i la seva àrea d’influència, fomentant la cooperació i les relacions jurídiques entre les persones i els territoris pels que ha de transcórrer, des de La Jonquera fins Algesires”, destaca el manifest, que qualifica aquesta infraestructura de “imprescindible” per la vida econòmica i social.

Per aquest motiu reclama als poders públics de l’Estat espanyol “la dotació pressupostària precisa i l’execució immediata i sense més endarreriments d’aquesta infraestructura vertebradora dels territoris que travessa”

El manifest ha estat subscrit pels Consells i Col·legis de Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Múrcia, Andalusia, Ceuta i Melilla.

Salou, 4 de maig de 2023


Manifest

Related Articles

Back to top button