El Consell de l’Advocacia Catalana, guardonat amb el Premi Procura Anual 2023

El Consell de l’Advocacia Catalana ha rebut el Premi Procura Anual 2023, que atorga el Col·legi de Procuradors de Barcelona, pel portal Compendium.cat. El premi reconeix el desenvolupament d’una acció que suposi una millora al servei públic de la Justícia, i també la defensa històrica de la llengua catalana a l’àmbit jurídic.

El portal aglutina una trentena d’entitats i institucions per afavorir l’ús del català a la justícia i pel suport que facilita els procuradors en la defensa dels drets lingüístics de la ciutadania a l’àmbit judicial. Aquest web el promouen divuit institucions i entitats catalanes i andorranes, encapçalades pel Consell de l’Advocacia Catalana, en col·laboració amb els Departaments de Justícia i Cultura de la Generalitat de Catalunya. També aglutina més d’un miller de recursos per fomentar l’ús del català a l’àmbit del Dret i està a disposició de tots els operadors jurídics, així com dels professionals de la llengua i la ciutadania en general, per fomentar l’ús del català a la justícia i en els diferents àmbits socials.

Immaculada Barral Viñals, Directora general de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació de la Generalitat de Catalunya va ser l’encarregada de lliurar el Premi Procura Anual a Encarna Orduna, Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana del Col·legi de l’Advocacia de Reus, i el Sr. David Casellas, President de la Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana.

 

Barcelona, 19 de maig de 2023

Related Articles

Back to top button