Reunió de treball amb el conseller d’Interior de la Generalitat

S'han tractat temes d'interès comú com els protocols de violència masclista

La presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana del Col·legi de Reus, Encarna Orduna, s’ha reunit aquest dimarts 28 de març amb el conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena i responsables dels Mossos d’Esquadra en una trobada de treball en la qual s’han abordat diverses qüestions d’interès comú.

En aquest sentit, un dels temes que s’han abordat ha estat l’aplicació dels protocols de violència masclista i la seva evolució, així com la millora de l’atenció als menors que són víctimes de violència. El funcionament del torn d’ofici i assistència al detingut ha estat un altre dels assumptes que s’han abordat.

Per part del Consell de l’Advocacia Catalana, a la reunió també hi han participat el degà del Col·legi de Barcelona, Jesús Sánchez, i les deganes de Tarragona, Estela Martín, i Sabadell, Eulàlia Barros.

Related Articles

Back to top button