Les ordres de protecció i suspensió de custòdies i règim de visites centren una jornada sobre violència masclista en línia

També s’aborden temes d’actualitat com la violència econòmica o la violència masclista en el col·lectiu LGTBI

Les ordres de protecció i la suspensió de custòdies i règim de visites, la violència econòmica o la violència masclista en el col·lectiu LGTBI són els temes que es tractaran en una nova jornada formativa organitzada pel Consell de l’Advocacia Catalana que se celebra aquest dijous en línia, a partir de les deu del matí.

El president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà del Col·legi de l’Advocacia de Figueres, Joan Ramon Puig, la directora general per a l’eradicació de les violències masclistes del Departament d’Igualtat i Feminismes, Laia Rosich i la degana del Col·legi d’Advocats/ds de Tortosa, Marta Martínez i Gellida, inauguraran la Jornada, per donar pas a la primera taula rodona, en la que es tractaran les qüestions relacionades amb les ordres de protecció i la suspensió de custòdies i règim de visites. Seguidament tindrà lloc una taula de debat al voltant de la violència econòmica, en la qual s’analitzaran a fons temes com l’impagament de pensions o de la hipoteca de l’habitatge familiar. Finalment, s’abordarà el tema de la violència masclista en el col·lectiu LGTBI, així com els aspectes en qüestió que recull el projecte de la nova “llei trans”, actualment en tràmit.

La cloenda de la jornada anirà a càrrec de la vicepresidenta del Consell i degana del Col·legi de l’Advocacia de Reus, Encarna Orduna, i la presidenta de la Comissió de Violència Masclista i degana de Sant Feliu de Llobregat, Eva Ribó.

Barcelona, 16 de novembre de 2022

 

conclusions de la jornada

 

Related Articles

Back to top button