Primers resultats del Pacte Nacional per la Llengua

El foment del català en l’educació i la recerca, les administracions públiques i l’audiovisual, les preocupacions principals dels participants del Pacte Nacional per la Llengua

El passat 25 d’octubre la Secretaria de Política Lingüística va presentar els resultats del procés participatiu del Pacte Nacional per la Llengua en un acte al Palau de Pedralbes. Les dades que s’hi van presentar són el resultat de sistematitzar les propostes i aportacions rebudes durant el procés participatiu (obert des de l’1 de març fins al 30 de setembre). Al novembre, el Consell Social de la Llengua Catalana i les entitats valoraran els resultats obtinguts i faran les seves recomanacions. La redacció i aprovació definitiva del pacte es preveu durant el primer semestre de 2023.

 

Related Articles

Back to top button