Acord de col·laboració entre el Consell de l’Advocacia i el Consell General de Cambres de Catalunya

El conveni tindrà com a primera iniciativa la difusió i promoció dels ajuts del programa ‘Kit Digital’ per fomentar la transformació digital de l’advocacia

El Consell de l’Advocacia Catalana i el Consell General de Cambres de Catalunya han signat avui un conveni de col·laboració per impulsar accions conjuntes, especialment en els àmbits de la mediació i la transformació digital. La primera acció que es desenvoluparà serà la difusió dels ajuts del programa ‘Kit Digital’ per promoure la digitalització de petites empreses, microempreses i autònoms del sector de l’advocacia.

El conveni l’han signat el president del Consell de l’Advocacia Catalana, Joan Ramon Puig, i el director gerent del Consell General Cambres de Catalunya, Narcís Bosch. Segons aquest acord, les dues institucions es comprometen a col·laborar en àmbits com la mediació i les diferents formes de resolució de conflictes alternatives a la via judicial o la transformació digital, entre d’altres.

Precisament, la primera acció que es posarà en marxa de forma conjunta serà la difusió i promoció del programa d’ajuts econòmics ‘Kit Digital’, una iniciativa que impulsa el govern espanyol, gestionat per Red.es, entitat adscrita al Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital, finançat pels fons europeus Next Generation EU per a la digitalització de pimes i autònoms. El conveni preveu l’organització de sessions informatives, la difusió de material promocional o la designació de responsables camerals per als diferents col·legis de l’advocacia amb l’objectiu de facilitar que els professionals de l’advocacia es puguin adherir a aquesta línia d’ajuts.

El programa ‘kit digital’ va dirigit petites empreses, microempreses i autònoms que vulguin impulsar la seva transformació digital i permet subvencionar aspectes com la creació de pàgines web, la gestió de xarxes socials, la implantació de mesures de ciberseguretat o aplicar eines digitals de gestió, entre d’altres.

Barcelona, 19 de juliol de 2022

 

 

Related Articles

Back to top button