Rogeli Montoliu, president de la Comissió de Llengua, participa a la Jornada de Llengua i Dret organitzada per la Càtedra de Drets Lingüístics de la UV

Rogeli Montoliu, president de la Comissió de Llengua i degà del Col·legi d’Advocats de Vic, va participar a la taula rodona “La realitat de la llengua al món del dret”, que es va programar en el marc de la Jornada de Llengua i Dret “Els reptes de la terminologia jurídica”, organitzada per la Càtedra de Drets Lingüístics de la Universitat de València. Montoliu va explicar la realitat dels usos lingüístics que es registren a l’Administració de justícia de Catalunya, va apuntar els diversos motius que justifiquen els baixos usos i alhora va animar els presents a la sala a trencar la inèrcia d’utilitzar el castellà i els va esperonar a emprar el català amb normalitat. A la jornada també hi va participiar Pep Cruanyes, membre de la Comissió de Llengua, que va participar a la taula rodona “Terminologia jurídica: la necessitat del corpus necessari”.

Related Articles

Back to top button