Vídeo i Material. WbinCICAC: La importància del màrqueting en la comunicació del despatx. La marca personal de l’Advocat/da. Especial referència a les xarxes socials

Ens plau informar-vos que les comissions de Defensa de la professió i la de Tecnologies de l’Advocacia d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana, han sumat esforços per organitzar una doble sessió de webinars, al voltant de l’estreta relació entre la promoció de la professió fent ús de les noves tecnologies, concretament:

El primer sota el títol La importància del màrqueting en la comunicació del despatx. La marca personal de l’Advocat/da. Especial referència a les xarxes socials”, que tindrà lloc el dimarts 8 de març 2022, de les 18 fins a les 19.30 hores a través de la Plataforma virtual ZOOM.El fil conductor anirà a càrrec de:

  • Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà.
  • Excma. Sra. Maria Pastor Santana, presidenta de la comissió de Defensa de la professió d’aquest Consell i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró
  • Excm. Sr. Joan Martínez García president de la comissió de Noves Tecnologies de l’Advocacia i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers-Vallès Oriental.

Intervenen:

  • Sr. Francesc Domínguez: Consultor màrqueting jurídic i marca.
  • Sra. Marta Insúa: Advocada de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i presidenta de la Secció del Dret de la Propietat Intel·lectual i Drets d’Imatge de l’ICAB.

Data: 8 de març de 2022

Hora: 18 hores

Preu: Gratuït


material Marta Insúa

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button