Del 28 de març al 8 de maig: “Les llengües no moren, les maten”

L’exposició “Les llengües no moren, les maten” es podrà veure del 28 de març al 8 de maig al Palau Robert. La iniciativa, coorganitzada amb l’associació Linguapax Internacional, proposa posar en valor la riquesa lingüística i cultural del món —s’hi parlen al voltant de 7.000 llengües— i alertar de la pèrdua de diversitat que es produeix de manera cada vegada més ràpida. Però sobretot, vol mostrar els beneficis que té el multilingüisme i el multiculturalisme per a les persones i per a les societats i quins són els instruments i les actuacions que els afavoreixen (educació multilingüe, tecnologies lingüístiques, generació de formes i pràctiques culturals noves i protecció i respecte als drets humans). Més informació

 

Related Articles

Back to top button