Vídeo. WbinCICAC: Desnonaments: Situació davant la finalització de les mesures excepcionals per covid

Ens plau informar-vos que el Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un nou WbinCICAC, el qual porta per títol:  sobre els “Desnonaments: Situació davant la finalització de les mesures excepcionals per covid”, el qual se celebrarà el  dimarts, 22 de febrer de 2022,  de les 18.30 fins a les 20 hores, en format línia mitjançant la plataforma digital “ZOOM”.

En aquesta formació es posaran de relleu la nova situació davant la finalització de les mesures que es van adoptar per a per reforçar la protecció del dret de l’habitatge davant els efectes de la pandèmia COVID-19, entre les quals es pot destacar el DL 37/2020, de 3 de novembre, on es preveia la suspensió de desnonaments d’unitats familiars en situació de vulnerabilitat que vivien en habitatges propietat de grans tenidors.

La Presentació anirà a càrrec de:

-L’Excm. Sr. Joan Ramón Puig Pellicer, President del Consell de l’Advocacia Catalana i degà del Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà

Moderació a càrrec de l’Excma. Sra. Eva Ribó, Degana l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat i Consellera d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana.

L’equip de conferenciants, són:

  • Sra. Cristina Vallejo: Advocada de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i coordinadora de Formació de l’ ICA Barcelona.
  • Sr. Miguel J. Sánchez: Diputat de Junta i responsable de la comissió de Defensa de la Professió de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell i membre de la comissió de Drets Humans d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana.
  • Sra. Alisa Salajan: Tècnica jurídica d’habitatge del Prat. Prat Espais.

Data: 22 de febrer de 2022

Hora: 18.30 hores

Preu: Gratuït


 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

 

Related Articles

Back to top button