Vídeo: WbinCICAC: 10 Qüestions claus per fer-te amb la pericial psicològica en processos de Família

Ens plau anunciar-vos que la  comissió de Formació d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana, a proposta del Col·legi de l’Advocacia de Granollers-Vallès Oriental, ha organitzat  el proper WbinCICAC, que sota el títol  10 QÜESTIONS CLAUS PER FER-TE AMB LA PERICIAL PSICOLÒGICA EN PROCESSOS DE FAMÍLIA”, se celebrarà el dijous, 27 de maig de 2021, a les 18:00 hores, mitjançant la plataforma ZOOM.

 

 

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu, secretari i president de la comissió de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana i Degà de l’ICAVic, i de l’Excm. Sr. Joan Martínez, degà de l’ICAGranollers-Vallès Oriental.

La introducció i la dinamització de la ponència anirà a càrrec de l’Il·lma. Sra. Mª Carmen Martínez Hinarejos, membre de la Comissió de Formació del CICAC i diputada de la Junta de Govern de l’ICAGranollers-Vallès Oriental

Persones Conferenciants:

  • Dr. Xavier Abel Lluch: Magistrat i Doctor en Dret per la UB

Contingut: Quins aspectes de la prova pericial prenen major rellevància en la seva valoració? Els jutges prefereixen els perits de designa judicial als perits de designa privada?

  • Dra. Mila Arch Marín: Psicòloga Forense i Doctora en Psicologia per la UB.

Contingut: Qüestions claus de l’informe psicosocial de menors (infants i adolescents)? ¿Es pot aconseguir un informe psicosocial favorable a el pare o la mare?

  • Sra. Mercè Mira: Presidenta SCAF.

Contingut: Com cal provar una determinada qüestió tècnica? Quins aspectes de la pericial s’han de considerar per treure el màxim rendiment en la defensa? Sobre quins aspectes s’hauria de preguntar al pèrit en un judici oral per fer-la favorable als interessos del nostre client? Com impugnar un informe psicosocial desfavorable?


Data: 27 de maig de 2021

Hora: 18.00 hores

Preu: Gratuït


 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button