Vídeo: WbinCICAC-TECH: Els 7 errors més comuns que hauríem d’evitar per comunicar correctament en línea

Ens plau informar-vos que la Comissió de Tecnologies de l’Advocacia d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana segueix treballant per apropar les noves tecnologies a l’Advocacia, organitzant un vuitè WbinCICAC-TECH, el qual porta per títol Els 7 errors més comuns que hauríem d’evitar per comunicar correctament en línea”, i que se celebrarà el Dijous, 3 de juny 2021, de les 18.00h fins a les 19.30h, a través de la Plataforma virtual ZOOM.

En aquest wbinCICAC-TECH, analitzarem tots aquells elements que són indispensables en una vídeo call per influir de forma efectiva en els nostres interlocutors/es.

La presentació de la conferència anirà a càrrec del’Excma. Sra. Encarna Orduna, vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’ICAReus, i de l’Excm. Sr. Joan Martínez, president de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia d’aquest Consell i degà de l‘ICAGranollers-Vallès Oriental.

La moderació de la ponència anirà a càrrec de l’Il·lma. Sra. Elisabet Planas, diputada de Junta de l’ICATerrassa i membre de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia d’aquest Consell.

Pel que fa a la persona conferenciant, anirà a càrrec de l’expert en comunicació, David Espinós.


Data: 3 de juny de 2021

Hora: 18.00 hores

Preu: Gratuït


 

 

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

 

Related Articles

Back to top button