Advocate, documental sobre Lea Tsemel

Advocate retrata Lea Tsemel, especialitzada en la defensa jurídica de presoners polítics palestins. Ella accepta els reptes més difícils, com ara representar palestins acusats de delictes de terrorisme o crims contra ciutadans israelians amb la convicció que la repressió que pateix Palestina justifica la seva lluita.

Un seguiment exhaustiu durant la preparació de les defenses de dos casos concrets, el de l’Ahmad, un nen de 13 anys acusat de participar en un apunyalament d’un noi israelià, i el de l’Israa Jaabis, acusada pels oficials israelians d’un intent frustrat d’atemptat suïcida, ens apropa a la inclassificable i excepcional personalitat de la protagonista.

On puc veure el documental?

  • Des de casa i en línia, a la plataform FilminCAT.

 

Related Articles

Back to top button