[Presentació] Estudi sobre els vincles entre corrupció i drets humans

Poden els actes de corrupció vulnerar drets humans? Sembla que la resposta més evident és afirmativa, no obstant això, és necessari una anàlisi per a aprofundir en la reflexió i l’estudi sobre els vincles i els àmbits de connexió per a avançar cap a un treball conjunt en el qual la lluita contra la corrupció i la protecció dels drets humans se secundin i reforcin mútuament.

L’Oficina Antifrau de Catalunya organitza el dijous, 6 de maig del 2021 a partir de les 16:00 hores mitjançant la plataforma digital ZOOM la presentació de l’“Estudi sobre els vincles entre la corrupció i els drets humans”, realitzat per l’IDHC.

El treball aborda la relació entre la corrupció i els drets humans i inclou una anàlisi de casos investigats per l’Oficina, on s’identifiquen vulneracions de drets humans derivades dels actes corruptes . A més, també proposa una sèrie d’eines per ser utilitzades en les actuacions preventives amb un enfocament de gènere i basat en drets humans.


PRESENTACIÓ

Miguel Ángel Gimeno, director de l’Oficina Antifrau de Catalunya

TAULA RODONA

Òscar Roca, director de Prevenció d’Antifrau
Elisenda Escoda, tècnica de Prevenció d’Antifrau
Karlos Castilla, responsable d’investigació de l’IDHC
June Orenga, responsable de formació de l’IDHC


 

inscripcions gratuïtes

Related Articles

Back to top button