Vídeo: WbinCICAC: Guía de Bones pràctiques en matèria d’acord extrajudicial de pagaments, concurs consecutiu i exoneració del passiu insatisfet

Ens plau anunciar-vos que la nostra Comissió de Formació ha organitzat un wbinCICAC  pel divendres, 12 de març de 2021, de les 12:00 a les 13:30 hores, en format en línea a través de la plataforma Zoom, que sota el títol  ” Guía de Bones pràctiques en matèria d’acord extrajudicial de pagaments, concurs consecutiu i exoneració del passiu insatisfet”, informarà sobre l’itinerari a seguir pels professionals i operadors jurídics de la segona oportunitat, amb l’objectiu de facilitar la tramitació del procediment i aclarir els dubtes que se’ls presentin durant el procés.

Aquesta Guia és el resultat de l’estudi d’un grup de professionals escollits d’aquest àmbit, incloent-hi tant la judicatura, com l’advocacia, la notaria i els lletrats de l’Administració de Justícia. Va ser dirigida i coordinada pel magistrat de l’Audiència provincial de Barcelona, José Maria Fernández Seijó. La guia va dirigida a aquelles persones en procediment de la segona oportunitat (exonerar els deutes).

La presentació de la sessió anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Mª Eugènia Gay, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i de la Sra. Núria Clèries Nerín, directora del Centre d’Estudis (CEJFE)

La moderació de les intervencions anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Marta Martínez, presidenta de la Comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa.

La cloenda anirà a càrrec del secretari i president de la Comissió de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana, i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic, l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu i Casals.

Les persones conferenciants, són:

  • Il·lm. Sr. José María Fernández Seijó, Magistrat de l’Audiència Provincial de Barcelona
  • Sr. Ángel Serrano de Nicolás, Notari
  • Sr. Martí Batllori, Advocat i membre de la Comissió de Normativa CICAC-ICAB

Data: 12 de març de 2021

Hora: 12.00 hores

Preu: Gratuït


 

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button