Vídeo: WbinCICAC-TECH: BITCOINS. Serà la moneda del S.XXI?

Ens plau informar-vos que la Comissió de Tecnologies de l’Advocacia del Consell de l’Advocacia Catalana segueix treballant per apropar les noves tecnologies a l’Advocacia, organitzant un cinquè WbinCICAC-TECH, el qual porta per títol “BITCOINS, -Serà la moneda del S.XXI?”que tindrà lloc el Dijous, 25 de març 2021, de les 18.00h fins a les 19.30h, a través de la Plataforma virtual ZOOM.

En aquest WbinCICAC-TECH ens aproximarem al mercat de les criptomonedes: com funcionen, els mecanismes de regulació i control,  la seguretat que ofereixen o  les problemàtiques associades seran objecte d’anàlisi amb experts en la matèria.

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Encarna Orduna, vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l?Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus, i de l’Excm. Sr. Joan Martínez, president de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia d’aquest Consell i Degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers-Vallès Oriental

La moderació de la ponència anirà a càrrec de l’Il·lm. Sr. Jaime Lapaz, diputat de Junta de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell i membre de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia.

Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents:

 

1.- Pablo Fernandez Burgueño.

És advocat of counsel de l’equip New Law de PwC Tax and Legal, especialitzat en tecnologia, ciberseguretat i protecció de dades.


2.- Xavier Foz

Advocat i Secretari de la Junta Directiva i membre del Comitè Legal del Consorci Alastria, que promou la primera xarxa de blockchain semi-públic d’Espanya.


3.-Moises Barrio Andrés

És lletrat del Consell d’Estat i autor de el llibre Criptoactivos. Reptes i desafiaments normatius.

 

Data: 25 de març de 2021

Hora: 18.00 hores

Preu: Gratuït

material Pablo Fdez. Burgueño

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button