Vídeo: Webinar: Modificacions de la llei 5/2008 del dret de les dones a erradicar la violència

Ens plau informar-vos d’un nou WbinCICAC amb títol: “Modificacions de la llei 5/2008 del dret de les dones a erradicar la violència” que es celebrarà el divendres 15 de gener de 2021, a partir de les 11:30 hores, en format en línia a través de la plataforma ZOOM.

La sessió es centrarà en les modificacions introduïdes per la llei 17/2020, del 22 de desembre, de modificació de la Llei 5/2008, del dret de les dones a erradicar la violència masclista, que entrà en vigor el passat 24 de desembre 2020.

La presentació de la sessió anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Mª Eugènia Gay, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il.lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i l’Excma. Sra. Encarna Orduna, presidenta de la Comissió de VIGE i Igualtat del Consell i degana de l’Il.lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus.

La moderació de les intervencions anirà a càrrec de l‘Excm. Sr. Joan Ramon Puig, president de la Comissió del TOAD del Consell i degà de l’Il.lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres- Alt Empordà.

Com a persones ponents de la sessió comptarem amb la intervenció de:

  • Sra. Laura Martínez Portell, presidenta de l’Institut Català de les Dones.
  • Sra. Laia Serra, advocada especialista en violència contra les dones.
  • Sra. Inspectora Montserrat Escudé, cap Àrea Tècnica de Proximitat i Seguretat Ciutadana (ATPROX), de la qual depèn el Grup Central d’Atenció a la Víctima dels Mossos d’Esquadra.

 

 

 

documentació montserrat escudé

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

 

Related Articles

Back to top button