Vídeo: WbinCICAC: Anàlisi RDL 37/2020, de 22 de desembre, sobre les mesures urgents davant les situacions de vulnerabilitat social i econòmica en l’àmbit de l’habitatge i en matèria de transports

Ens plau informar-vos que la presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, l’Excma. Sra. Mª Eugènia Gay, la Comissió de Normativa del CICAC/ICAB i la Comissió de Formació del CICAC, han organitzat un nou WbinCICAC que, sota el títol  “Anàlisi RDL 37/2020, de 22 de desembre, sobre les mesures urgents davant les situacions de vulnerabilitat social i econòmica en l’àmbit de l’habitatge i en matèria de transports” es celebrarà el dimarts, 12 de gener de 2021, a partir de les 18.30 hores, en format en línea a través de la plataforma ZOOM

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Mª Eugènia Gay, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, i  de l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu, president de la Comissió de Formació i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic.

La moderació de la ponència anirà a càrrec de l‘Excma. Sra. Eva Ribó, tresorera d’aquest Consell i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat, i de l’Il·lm. Sr. Jesús Sánchez, secretari de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona  i membre de la Comissió de Normativa del CICAC/ICAB.

Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents:

  • Sra. Laura Fusté i Andreu, Responsable de l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallés Oriental
  • Sra. Alisa Salaján, Tècnica jurídica d’habitatge del Prat de Llobregat “Prat Espais”
  • Sr. Carles Sala, ex Secretari d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya
  • Sra. Verónica Dávalos Alarcón, vocal Comissió Normativa ICAB/CICAC
  • Sr. Martí Batllori, vocal Comissió Normativa ICAB/CICAC i responsable del grup de Segona Oportunitat.
  • Sr. David Roig, Advocat especialitzat en la intermediació immobiliària de béns immobles hipotecats

 

boe RDL 37/2020 auto 27/2019 de 9/4/2019, núm. 116, de 15/5/2019 boe pleno. auto 27/2019 de 9 d’abril de 2019 article d’en ricardo alonso garcía article blog d’alberto torres lópez

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button