Nou número de la revista Terminàlia

El número 22 de la revista Terminàlia conté un monogràfic dedicat a la presència de terminologia en els diccionaris generals; la semblança sobre Badia i Margarit, escrita per la presidenta de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), M. Teresa Cabré, amb motiu dels 100 anys del naixement del filòleg, i una entrevista a Joaquim Rafel i Fontanals, director de les Oficines Lexicogràfiques de la Secció Filològica de l’IEC. El número de desembre de Terminàlia també inclou articles de col·laboradors en diferents idiomes i cròniques de conferències i jornades al voltant de la terminologia.

L’SCATERM, l’entitat publicadora de la revista, és una societat filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) que publica aquesta revista des de l’any 2009. Terminàlia té una periodicitat semestral i és d’accés obert.

Related Articles

Back to top button