Vídeo. WbinCicacTech!: Intel·ligència artificial i risc de discriminació

Ens plau informar-vos que la Comissió de Tecnologies de l’Advocacia d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana segueix treballant per apropar les noves tecnologies, organitzant un tercer WbinCICAC-TECH que porta per títol “Intel·ligència artificial i risc de discriminació”, serà el dijous, 10 de desembre de 2020, a les 17:30 hores, mitjançant la plataforma ZOOM.

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Mª Eugènia Gay, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, i de l’Excm. Sr. Joan Martínez, president de la Comissió de Tecnologies a l’advocacia d’aquest Consell i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers-Vallès Oriental.

La ponència inaugural de l’acte anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Rafael Ribó, Síndic de Greuges de Catalunya.

Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents:

  • Sra. Maria Teixidor, Advocada ICAB. Empresària i assessora a empreses culturals i start-ups tecnològiques. Mediadora i negociadora en conflictes.
  • Sr. Alessandro Mantelero, Professor associat de Dret Privat i Ètica i Protecció de Dades a la Universitat Politècnica de Torí. Expert científic del Consell d’Europa en IA i protecció de dades.
  • Sra. Karma Peiró, Periodista especialitzada en Tecnologies de la Informació i les comunicacions (TIC). Co-directora de la Fundació Visualització per a la Transparència (ViT)

La moderació de la ponència anirà a càrrec de l’Il·lm. Sr. Jaime Lapaz, diputat de Junta de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell i membre de la comissió de Tecnologies a l’Advocacia del CICAC.

 

 

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button