WbinCicac: La vacunació contra la COVID, hauria de ser obligatòria?

[review]

El Consell de l’Advocacia Catalana organitza el proper 24 de novembre de 2020 a partir de les 16.00 hores, el WbinCicac amb el títol “La vacunació contra la COVID, hauria de ser obligatòria?”

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu, president de la comissió de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic.

La moderació de la ponència anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Carles McCragh, president de la comissió de Drets Humans del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Girona, i de l’Il·lm. Sr. Jesús Sánchez, secretari de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i membre de la comissió de Normativa del CICAC/ICAB.

Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents:

  • Sr. Xavier Arbos, Catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Barcelona.
  • Sr. Francesc José María Sánchez, advocat i assessor laboral del Consorci de Salut i d’Atenció Social de Catalunya (CSC).
  • Sra. Lucia Cristea, advocada i Presidenta de la Secció de Dret Sanitaria de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona
  • Sr. Carles Garcia Roqueta, advocat, president de la Secció en Dret de Consum de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i president de la Societat Catalana de Mediació en Salut i president de la Societat Catalana de Mediació en Salut.

 

 

article d’opinió Francesc José María

 

Us comuniquem que tant els ponents com l’organitzador de qualsevol sessió formativa que es realitzi mitjançant plataforma digital, prohibeixen expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant  reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència. Aquesta prohibició es fa extensible a qualsevol document que sigui annexat a la sessió, amb independència del seu format i suport, com ara fotografies, diapositives, imatges incloses en vídeo, presentacions Power Point o qualsevol altre mitjà d’exhibició o difusió pública sense restricció

Related Articles

Back to top button