Nova edició de cursos de llenguatge jurídic català i nivells B2 i C1 (edició 2021)

La Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb el CICAC, ofereix cursos de nivells B2, C1 i llenguatge jurídic per a advocats i advocades, de conformitat amb l’Acord de col·laboració signat el passat 12 de maig de 2015.

Aquests cursos ofereixen la possibilitat de preparar el certificat de nivell B2, C1 o llenguatge jurídic i accedir a un examen amb certificat oficial del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, equivalent al que expedeix la Direcció General de Política Lingüística.

Els cursos, que comencen el proper 11 de gener de 2021 i acaben el mes de juny, es basen en un sistema d’autoaprenentatge, el seguiment del qual comporta una dedicació total de temps equivalent a 80 hores lectives (60 hores en el curs de llenguatge jurídic).

Com inscriure’s al curs?

A partir de demà (dimarts 1 de desembre), el vostre col·legi us enviarà la butlleta que cal emplenar per formalitzar la inscripció. El període d’inscripció comença el dia 1 de desembre de 2020 i acaba el 10 de desembre (o fins que hi hagi places disponibles).

Cost dels cursos

La inscripció i l’assistència als cursos és completament gratuïta. Les persones que s’inscriguin a un curs s’han de comprometre a seguir-lo fins al final. Són cursos subvencionats amb fons públics i amb un nombre de places molt limitat.

Més informació (requisits d’accés als cursos, funcionament, etc.).

Related Articles

Back to top button