El Col·legi d’Advocats de Granollers s’incorpora al sistema de notificacions telemàtiques NOTICAT

El Departament de Justícia, a través de la Direcció General de Modernització de l’Administració de Justícia, ha activat, en data 11 de novembre de 2020, el sistema de notificacions telemàtiques NOTICAT, que prestarà servei als advocats i advocades col·legiats a  l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers-Vallès Oriental, que podran rebre notificacions procedents dels jutjats socials -excepte els del partit judicial de Girona-, contenciosos -excepte els del partit judicial de Girona- i mercantils de tot Catalunya.

Els professionals de l’advocacia incorporats als Col·legis de Barcelona i Manresa ja disposen d’aquest sistema de notificacions, i està previst que  abans de finals del 2020 s’activi per a la resta de Col·legis catalans.

Consulta  com funciona el sistema a través del següent enllaç:  https://www.cicac.cat/?p=21250

Si tens dubtes, adreça’t al teu Col.legi!

Related Articles

Back to top button