Nou canal de TV en català

Neix un nou canal privat de TDT en català de la mà de l’empresa de telecomunicacions Fibracat. El canal té un doble objectiu: d’una banda, acostar la tecnologia al públic i, de l’altra, donar visibilitat a les dones que es dediquen a aquest camp. La programació tractarà temes com la robòtica, la intel·ligència artificial, les carreres STEM, gamers, youtubers, etc.

Els programes, que tindran una durada màxima de 30 minuts, inclouen un informatiu d’actualitat enfocat en les novetats tecnològiques i el que està passat a les xarxes; entrevistes a dones relacionades amb la tecnologia i l’empresa implicades en l’apoderament femení; un espai infantil; un programa de videojocs; un de cuina amb la col·laboració de la Fundació Alícia; un de difusió de dones invisibilitzades per la història; píndoles per promocionar grups emergents en català; sessions de música House amb DJ dones, i informació meteorològica.

Més informació

Related Articles

Back to top button