El Consell de l’Advocacia Catalana atorga els VII Premis Valors a persones i entitats que defensen els Drets Humans

El Premi ‘Valors’ de l’Advocacia Catalana es va instaurar amb la intenció de promoure i potenciar entre l’advocacia els valors humans que fan que la societat sigui més justa i igualitària. D’aquesta manera, el Consell de l’Advocacia Catalana vol destacar i premiar les persones i entitats que amb la seva feina i els valors que transmeten són exemples a seguir.

En un context de pandèmia sanitària mundial com l’actual en què la desigualtat social augmenta i empeny una part de la població a una situació de màxima vulnerabilitat, treballar en pro de la justícia social i la igualtat és més important que mai; per això, el Consell reconeix la feina d’aquestes persones i entitats que tot i les dificultats del context actual, promouen els valors necessaris per enfortir la societat, reforçar els valors morals i alhora defensar els drets humans i la justícia. Aquestes persones i entitats destaquen a casa nostra i en l’àmbit internacional per la seva feina, l’esforç humà, l’actitud i el lideratge de la societat civil des de diferents àmbits, donant exemple amb els seus valors i mostrant que entre tots i totes podem lluitar contra les injustícies.


  • Premi  ‘Valors’ a l’advocacia compromesa per a les advocades i advocats del Torn d’Ofici de Catalunya

El Consell de l’Advocacia Catalana concedeix el Premi ‘Valors’ a l’Advocacia Compromesa a les advocades i advocats del Torn d’Ofici per la seva generositat, entrega i valentia durant la crisi sanitària viscuda l’any 2020.


  • Premi ‘Valors’ a la solidaritat per a la Fundació CRISÀLIDA

El Consell de l’Advocacia Catalana concedeix el Premi ‘Valors’ a la Solidaritat a la Fundació Crisàlida per la tasca que realitza per a la plena inclusió i autonomia de les persones amb discapacitat intel·lectual.


  • Premi ‘Valors’ a la Defensa dels Drets de la Infància per a XAVIER PUIGDOLLERS NOBLOM

El Consell de l’Advocacia Catalana concedeix el Premi ‘Valors’ a la Defensa dels Drets de la Infància a l’advocat Xavier Puigdollers Noblom, per la seva trajectòria vital i professional de defensa i reconeixement dels drets dels infants i el seu esforç per aconseguir una societat més igualitària.


  • Premi ‘Valors’ Honorífic per a RUTH BADER GINSBURG per la defensa de la igualtat de les persones

El Consell de l’Advocacia Catalana concedeix el Premi ‘Valors’ Honorífic a Ruth Joan Bader Ginsburg per una vida plena de compromís en la defensa de la igualtat i la justícia per a totes les persones, especialment aquelles en una situació de vulnerabilitat.


  • Premi ‘Valors’ Honorífic per al COL·LEGI DE L’ADVOCACIA D’ISTANBUL per la defensa de la independència de la professió de l’advocacia

El Consell de l’Advocacia Catalana concedeix el Premi ‘Valors’ Honorífic al Col·legi de l’Advocacia d’Istanbul per la defensa de la independència de la professió i per la commemoració de la memòria de l’advocada kurdo-turca recentment traspassada Ebru Timtik.

El lliurament dels Premis se celebrarà quan les circumstàncies derivades per la crisi sanitària de la Covid-19 ho permetin.

 

Related Articles

Back to top button